24 december 2014

Review | So Susan Liquid Powder Shadow Palette

Vandaag heb ik voor jullie een review van de So Susan Liquid Powder Shadow Palette, die ik heb ontvangen uit de Prettybox.Dit is wat de Prettybox zegt over dit product:

So Susan Liquid Powder Shadow Palette
Het oogschaduw pallet van So Susan Cosmetiscs bevat 8 verschillende kleurtjes. De romige vaste poedervorm heeft een luchtige structuur en smelt op de huid.
Full size €11.99Ik heb al vaker producten van So Susan ontvangen uit de Prettybox. Dus ik was al een beetje bekend met het merk. Wat me erg opviel is dat de ‘kartonnen’  verpakkingen er altijd leuk uitzien, maar de verpakking zelf een beetje goedkoop oogt. Erg plastic, wat ik zelf erg jammer vind. Ook dit pallet vind ik goedkoop ogen en dat komt denk ik mede door het oogschaduwsponsje wat erbij zit.Ik vind de kleuren uit het pallet echt ontzettend mooi, het zijn niet de standaard kleuren en ik ben ervan overtuigd, dat hier mooie looks mee te maken zijn. Ik gebruik alleen het sponsje niet, maar mijn eigen oogschaduw kwasten.
Het pigment is natuurlijk erg belangrijk, als het om oogschaduw gaat. Want zonder goed pigment, geen goed oogschaduw pallet.  Het pigment ziet er goed uit.

Natuurlijk wilde ik erg ook een look mee maken, maar tijdens het uitproberen kwam ik achter nog een aantal dingen. Namelijk dat de ‘romige poedervorm’, zoals de Prettybox zegt, niet echt heel romige is. Het smelt ook echt niet op mijn huid. Het is heel poederig en dat kan je goed zien op de foto hieronder.Ik heb een mooie look gemaakt met de kleuren, waarvan het pigment erg mooi is. Maar het doet echt niet wat het beloofd. Dat vind ik zeker een beetje tegenvallen. Ik vind de prijs, kwaliteitsverhouding ook niet terecht. Het pallet is in mijn ogen veel te  duur, vooral omdat het niet doet wat het beloofd.
Kortom: Het pallet voldoet helaas niet aan mijn eisen om te zeggen dat het vaak ga gebruiken. Ik vind de kleuren bijzonder en het pigment goed, maar het is kruimelig en er komt veel onder mijn ogen terecht. Het pallet doet niet wat het zou moeten doen, dus als ik een cijfer zou geven van 0 tot en met 10, dan krijgt dit pallet een 5

Q: Ben jij al bekend met het merk So Susan?

Liefs,

Silvia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten