11 oktober 2014

Review | Dove Hair Therapy - Nourishing Oil Care

Vandaag heb ik voor jullie een review van Dove Hair Therapy - Nourishing Oil Care.
Het is een shampoo en een conditioner, die ik nu al meer dan een maand gebruik.


Ik heb deze shampoo en conditioner aangeschaft, omdat mijn haar best wel droog was. Ik dacht mijn haar kan wel even iets extra's gebruiken en zo kwam ik bij deze shampoo en conditioner! De shampoo bevat 250 ml en de conditioner 180 ml.

Op de shampoo staat namelijk: Gaat tot op celniveau. Laat droog, ruw & pluizig haar herleven.
Op de conditioner staat: Maakt zelf extra droog, ruw & pluizig haar soepel en zacht.

Dit belooft natuurlijk wat en zoals het op de verpakking staat, was dit precies wat ik nodig had om mijn maar mooier en beter te laten zijn.

Op de shampoo staat:
Nourishing Oil Care Shampoo is onderdeel van de Nutritive Solutions range. Bevat een niet vette, gewichtloze voedende-olie formule met Arganolie. Gaat tot op celniveau en helpt de elasticiteit en voedingsbalans, voor soepel en glanzend haar.
Gebruiksaanwijzing: Dagelijks gebruiken voor het beste resultaat.

Ik was mijn haar niet elke dag, dus ik gebruik het niet dagelijks. Ik vind het te veel en ik denk ook niet dat het goed is voor me haar om het dagelijks te wassen. Maar ik merk wel dat het met de 3x in de week dat ik mijn haar was, toch effect.

Ingrediënten:
Aqua - Sodium Laureth Sulfate - Glycol Distearate - Sodium Chloride - Cocos Nucifera Oil - Argania Spinoza Kernel Oil - Prunus Amygdalus Dulcis Oil - Glycerin - Dimethiconol - Dimethicone - Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - Amodimethicone - Centrimonium Chloride - Parfum - Cocamidopropyl  Betaine - Cocamide MEA - TEA-Dodecylbenzenesulfonate - Sodium Lauryl Sulfate - Styrene/Acrylates Copolymer - Mica - Laureth-4 - Laureth-23 - Poloxamer 407 - Xanthan Gum - Trideceth-12 - PEG-45M - PEG-9M - Silica - Disodium EDTA - Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer - PPG-12 - Citric Acid - Sodium Hydroxide - DMDM Hydantoin - Sodium Benzoate - Methylchlorothiazolinone - Methylisothiazolinone - Benzyl Alcohol - Butylphenyl Methylpropional - Citronellol - Hexyl Cinnamal - Limonene - Linalool - CI 17200 - CI 19140 - CI 42090 - CI 77891




Op de conditioner staat:
Formule met dubbele werking. Het gouden deel: Unieke mix met waardevolle Arganolie, die diep voedt en essentiële voedingsstoffen aanvult zonder dat je haar vet aanvoelt. Het witte deel: Conditioner die haarschubben afsluit om de voedingsstoffen in het haar te behouden en pluizig haar soepel te maken.
Gebruiksaanwijzing: Breng na het uitspoelen van de shampoo aan op nat haar vanaf het midden van je haar tot in de haarpunten (vermijd de haarwortels) Laat de conditioner 1 minuut intrekken en spoel grondig uit. Gebruik dagelijks in plaats van je normale conditioner.

Zoals je hierboven misschien al had begrepen bestaat de conditioner uit een wit en een goud deel. Ik breng de conditioner alleen aan in mijn haarpunten.

Ingrediënten:
Aqua - Cetearyl Alcohol - Dimethicone - Stearamidopropyl Dimethylamine - Behentrimonium Chloride - Lactic Acid - Cocos Nucifera Oil - Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil - Glycerin - Petrolatum - Amodimethicone - Hydrolyzed Wheat Protein - Cetrimonium Chloride - Hydrolyzed Keratin - Ethylhexylglycerine - Parfum - Sodium Chloride - Hydroxypropyl Methylcellulose - Polyurethane-39 - PEG-180M - PEG-7 Propylheptyl Ether - Disodium EDTA - Diproplyene Glycol - DMDM Hydantoin - Phenoxyethanol - Sodium Benzoate - Benzoic Acid - Dehydroacteic Acid - Potassium Sorbate - Alpha-Isomethyl Ionone - Benzyl Alcohol - Butylphenyl Methylpropional - Hexyl Cinnamal - Hydroxycitroenellal - Linalool - CI 77492


Ik vind de shampoo en conditioner fijn in gebruik, ze ruiken ook lekker. Het is niet een te aanwezige geur, maar wel een prettige en frisse geur. Ik gebruik deze shampoo al meer dan een maand, want ik denk dat ik dan het beste een mening kan vormen van een shampoo en conditioner. Ik merk wel dat mijn haar een stuk zachter is en dat het minder droog is. Dit komt ook omdat ik ook één keer in de week een masker gebruik, maar ik denk ook mede door deze shampoo en conditioner. Zoals op de flacon al aangegeven stond is het bij dagelijks gebruik het best zichtbaar. Ik was niet elke dag mijn haar, maar toch merk ik wel dat mijn haar minder droog is. Misschien dat als je je haar elke dag wast dat je nog meer resultaat hebt, dat kan natuurlijk. Heb jij droog haar dan zal ik deze shampoo en conditioner zeker aanraden, maar dan ook in combinatie met een haarmasker.

Q: Welke shampoo en conditioner gebruik jij?

Liefs,
Silvia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten