29 december 2014

Photo Dairy #57


Vandaag is het weer een maandag, ja het gaat echt ontzettend snel. Ook ben ik, doordat mijn ritme helemaal anders is, enorm in de war met de dagen. Dat is wel een beetje irritant, maar gelukkig kan ik weer terugkijken op een leuke week!

MaandagVandaag stond er enorm veel wind, en ging ik gezellig op visite bij Martine. Ik zie haar, jammer genoeg, niet vaak genoeg omdat ze helemaal in Den Haag woont. Gelukkig konden we vandaag weer gezellig bijkletsen!

DinsdagVandaag had ik even mijn spierballen nodig, want ik ging Dionne helpen met verhuizen! Wat een klus zeg, we zijn van 8.30 tot 21.00 bezig geweest. Maar ik moet wel heel eerlijk zijn, het is enorm leuk geworden! Het leuke is ook dat ik nu lopend naar Dionne toe kan, in plaats van 10 min fietsen. Ideaal!

WoensdagDe dag begon ik lekker door met mijn moeder te gaan sporten, want ook in de Kerstvakantie vind ik het belangrijk om te blijven sporten. Daarna heb ik uitgebreid gedoucht en heb ik lekker mijn onesie aangetrokken. Ik heb mijn nagels gedaan en uiteindelijk zijn we verder gaan kijken naar Harry Potter. Het was z’n tijd geleden dat ik ze had gezien, en dan had ik ze nog niet eens allemaal gezien. Enorm leuk weer!

DonderdagHet is vandaag eerste kerstdag en we gaan naar mijn ouders toe om gezellig te gourmetten! Zoals waarschijnlijk de helft van Nederland, haha! Maar we hebben eerst lekker ontbeten en een Harry Potter deel gekeken, want het is toch wel heel verslavend!

VrijdagOok vandaag hebben we de dag weer gestart met een Harry Potter deel en een lekker ontbijtje. En daarna kwamen de ouders van mijn vriend gezellig bij ons eten. Zo vliegen de dagen weer voorbij.

ZaterdagSNEEUW! Ja, ik wist even niet wat ik zag en kon het ook bijna niet geloven. We hadden serieus bijna een witte kerst en wie me dan voor de kerst zou vertellen zou ik niet hebben geloofd. Vandaag was het ook een minder leuke dag, want mijn cavia Mika is overleden. Hij was al 6 jaar en dat is voor een cavia best oud. Maar toch ga ik dat maffe beestje missen. In de avond hebben Mark en ik nog even een wandeling gemaakt.

ZondagJa vandaag heb ik ook weer gesport en ga ik niet heel veel meer doen. Ik ga lekker vooruit werken voor mijn site, zodat ik dat in alle rust kan doen en jullie alsnog elke dag een artikel online hebben.

Ik hoop dat jullie ook een leuke week hebben gehad en hebben genoten van de kerstdag.
Ook wens ik jullie alvast een gelukkig nieuwjaar!

Q: Hoe hebben jullie de kerstdagen gevierd?

Liefs,
Silvia