3 december 2014

DIY | Op een leuke manier geld cadeau geven!

Vandaag heb ik voor jullie weer een DIY, maar dan toch wel een beetje een speciale. Ik ben er op gekomen doordat ik naar de bruiloft ging van één van mijn beste vriendinnen. Hierbij was een cadeautip geld, meestal met een verjaardag doe ik daar niet aan, omdat ik het niet leuk vind om te geven. Maar met de bruiloft vond ik het toch wel gepast om geld te geven, maar wilde ik het toch wel op een bijzondere manier geven.
Vandaar heb hieronder een manier heb staan, waardoor je het geld geven toch een beetje leuker kan maken. Daarbij hoort natuurlijk wel een leuke kaart.Een leuke kaart is overal te koop, van Bruna tot een Boek & Bureau, of je kan natuurlijk zelf een kaart maken. Wees creatief! Zelf heb ik een kaart gekocht.Ik ga zoals je hierboven ziet het briefje vouwen in de vorm van een hartje, want ja dat hoort natuurlijk wel bij een bruiloft.
Hieronder kan je stap voor stap zien hoe je het briefje vouwt.Stap 1: Vouw het briefje dubbel.
Stap 2: Draai het briefje om.
Stap 3: Vouw de randjes naar elkaar toe, zoals een kast.
Stap 4: Vouw de onderste puntjes naar binnen.
Stap 5: Nu wordt het lastig, maar je gaat het bovenste deel van de bovenkant naar binnen vouwen, zoals je het op het plaatje ernaast kan zien.
Stap 6: Dan vouw je de  binnenste hoekjes van het hartje  naar binnen en klaar!Zo ziet dan de kaart er van binnen uit, twee leuke hartjes!

Zo vind ik het veel leuker om te geven, dan is het toch een beetje bijzonder.
De hartjes vond ik erg leuk passen omdat het natuurlijk een bruiloft was.
De bruiloft was trouwens super leuk en ik heb me prima vermaakt.
Het was in een super mooi kasteel, dus echt een sprookje.

Q: Geef jij vaak geld als cadeau?

Liefs,

Silvia